Performance marketing

Közösségi és keresőmarketing kampánymenedzsment

Online jelenlét, konverziónövelés és e-commerce szolgáltatások olyan adatvezérelt megoldások segítségével, amellyekkel minden weboldal látogatóból a lehető legtöbbet hozzuk ki.

 

Az online marketing új dimenziói

 

Amit tegnap online marketingnek hívtunk, azt mára a kereső marketing, social marketing, content marketing, inbound és outbound marketing, e-mail marketing, performance marketing, frontend és backend developing, UX design, SEO, data analyst kifejezésekkel sem tudjuk teljesen lefedni. Az adatvezérelt marketing megoldások feladatonként hoztak létre új szakmákat, amelyeknek érteniük kell egymás nyelvén, egységes stratégiát, működő marketing rendszereket kell létrehozniuk, magas megtérülési ráta és felhasználói élmény megteremtése mellett.

Ismerősek ezek a kifejezések?...   Akkor itt az idő az együttműködésre!

 

Ők is minket választottak:

 


Eredményorientált Performance Marketing


Teljeskörű performance marketing ügynökségként, multi-channel megoldásokat felhasználva összehangoljuk ügyfeleink online marketing jelenlétét és e-commerce tevékenységét.

Munkánk során feltérképezzük a felhasználói útvonalakat az első kattintástól a visszatérő vásárlóig, folyamatosan monitorozzuk a fontos konverziós pontokat az értékesítési csatornákon, és az eredmények alapján a kampányokat úgy optimalizáljuk, hogy a weboldal-látogatásokból a legtöbbet hozzuk ki.

Full service online ügynökségként van rálátásunk a weboldal fejlesztés, a tartalommarketing és más kreatív területekre, szakmai támogatásukkal kiegészülve komplex marketing megoldásokat kínálunk.

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk e-commerce szolgáltatások terén, kampányainkkal webforgalmat generálunk, leadeket állítunk elő, social platformokon közösséget építünk, vagy a közösség tagjait aktivizáljuk.

Megoldásainkat az ügyfelek egyedi igényeihez igazítjuk, hosszútávú gondolkodásunkat bizonyítja, hogy ügyfeleink között gyakori a 6-8-10 éves múltra visszatekintő stratégiai partneri viszony.

 

Szolgáltatásaink:

 

Performance marketing

 • Stratégia tervezés
 • Médiavásárlás, kampány menedzsment
 • App marketing
 • Tartalommarketing
 • B2B marketing

Konverzió optimalizálás

 • Felhasználói útvonal elemzése
 • Heatmap and scrollmap elemzés
 • Landing page optimalizálás

Weboldal mérés és auditáció

 • Google Analytics, Facebook pixel, Google Tag Manager auditáció
 • Weboldal konverziós események meghatározása
 • Dashboardok fejlesztése
 • Applikáció elemzés

 

Kíváncsi vagy rá, hogy hogyan dolgozunk?

Érdekességek, adatok kampányainkból.

Tovább...

Kérj ajánlatot, lépj velük kapcsolatba

Tarsoly Zsolt
Média vezető

Tel.: +3630/951-7978

E-mail: tarsoly.zsolt@pozitivo.hu

Iroda: 1065 Budapest Lázár u. 18. 2. em.18.

Írj üzenetet

 

Név*:
Email*:
Telefon:
Üzenet*:

Fotó és videókészítés

Pozitivo Digitális Reklámügynökség - teljeskörű online ügynökségi szolgáltatások

Hiszünk abban, hogy a vásárlóink elköteleződését a gondosan megkomponált, valóságos helyzeteket bemutató, élettel megtöltött fotók kiemelkedő mértékben elősegítik, ösztönzik. Tovább

Közösségi média menedzsment

Pozitivo Digitális Reklámügynökség - teljeskörű online ügynökségi szolgáltatások

Jelen lenni ma már nem elég: ahhoz, hogy a social media valóban versenyelőnyhöz juttasson, pontos stratégiára, folyamatos és célzott kommunikációra, illetve folyamatos optimalizációra van szükség. Tovább