Pozitivo

Pozitivo Digitális Reklámügynökség

Hiszünk benne, hogy az online marketing olyan lehetőségeket rejt, amelyekkel jobbá tehetjük a környezetünket, és amelyekkel segíthetünk az olyan vállalatoknak, akik szintén egy szebb jövő felépítésén fáradoznak.

A Pozitivo Digital csapata számára már a kezdetektől fogva fontos volt a folyamatos fejlődés, így az elmúlt évek során folyamatosan arra törekedtünk, hogy gyorsan reagáljunk az újonnan megjelenő igényekre.

Ljasuk Dimitry, a Pozitivo Digital Kft. alapítója
Pozitív gondolkodás nélkül nincs fejlődés

Ügynökség születik

 

A Pozitivo elődjét 2004-ben alapította Ljasuk Dimitry, így a cég története szinte egyidős a hazai internet elterjedésével. Kezdetben egy ár- és akció-összehasonlító oldalt üzemeltettünk, amely a felhasználók számára megkönnyítette az internetes vásárlást. Az oldal az indulást követő két évben kétszer is elnyerte Az év honlapja díjat, és ahogy egyre népszerűbbé vált, hamarosan felmerült az igény arra, hogy más szolgáltatásokat is nyújtsunk ügyfeleinknek.

2006-ban már bannereket, landing oldalakat készítettünk a folyamatosan bővülő szakértői csapatunkkal, továbbá kisebb kampányok, hírlevelek kezelését is vállaltuk. 

Az évek során elkezdtünk átalakulni egy meglehetősen komoly ügynökséggé, amely olyan ügyfeleket szolgált ki, mint a Premier Outlet, vagy az Office Depot. Idővel pedig az ország szinte minden nagyobb bevásárlóközpontjával dolgoztunk együtt.

Pozitivo Csoportkép
A Pozitivo csapata

Új lehetőségek után kutatva

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a Pozitivo a története során mindig gyorsan tudott alkalmazkodni a piaci igényekhez, így folyamatosan naprakész szolgáltatásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Hamar felismertük a közösségi média erejét, és azt is láttuk, hogy kizárólag minőségi tartalmakkal érhetünk el sikereket, így hamarosan elindítottuk fotós és videós szolgáltatásunkat is.

A kezdetben kétszemélyes cégből az évek során hatékony, kreatív szakemberekből álló csapat épült, és olyan ügyfelek is felkerestek minket, akikről az alapításkor még csak álmodoztunk: 2007-ben az Arena Plaza, 2009-ben az Allee Bevásárlóközpont, 2011-ben a Burger King, a Tesco és még sokan mások választották ügynökségünket. 2017-től már a Takarék csoport, a Szamos Marcipán és a GreenGo közösségi autómegosztó, 2018-tól a The Bridge BIO olasz növényi ital is csatlakozott az ügyfeleinkhez.

Büszkék vagyunk rá, hogy partnereink jellemzően nemcsak egy-egy projekt erejéig, hanem hosszútávon is együttműködnek velünk. Számunkra pedig nagy öröm, hogy az évek során felhalmozott tudást és tapasztalatot olyan márkák szolgálatába állíthatjuk, melyek valódi értéket képviselnek.

Performance marketing

Pozitivo Digitális Reklámügynökség - teljeskörű online ügynökségi szolgáltatások

Online jelenlét, konverziónövelés és e-commerce szolgáltatások olyan adatvezérelt megoldások segítségével, amellyekkel minden weboldal látogatóból a lehető legtöbbet hozzuk ki. Tovább

Közösségi média menedzsment

Pozitivo Digitális Reklámügynökség - teljeskörű online ügynökségi szolgáltatások

Jelen lenni ma már nem elég: ahhoz, hogy a social media valóban versenyelőnyhöz juttasson, pontos stratégiára, folyamatos és célzott kommunikációra, illetve folyamatos optimalizációra van szükség. Tovább

Fotó és videókészítés

Pozitivo Digitális Reklámügynökség - teljeskörű online ügynökségi szolgáltatások

Hiszünk abban, hogy a vásárlóink elköteleződését a gondosan megkomponált, valóságos helyzeteket bemutató, élettel megtöltött fotók kiemelkedő mértékben elősegítik, ösztönzik. Tovább