Performance kampányok az Ars Una eladásainak növelésére

A kampányok segítségével évről-évre növelni tudtuk a webshop bevételét

Az Ars Una Studio egy magyar tulajdonú vállalkozás, mely elsősorban minőségi, gerincbarát, az iskolások igényeire szabott iskolatáskák gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Mostanra immár hét éve dolgozunk az Ars Una ügyfelünk webshopkampányain, ez alatt az idő alatt pedig a webshop is teljes átalakuláson ment keresztül, és a PPC csatornák is jelentősen módosultak.

 

Kampánymenedzsment

Az Ars Una évekkel ezelőtt keresett meg minket azzal a céllal, hogy PPC kampányok segítségével hozzájáruljunk az internetes vásárlások számának és az ebből származó bevétel növeléséhez. Emellett a cég számára fontos volt a márkaismertség folyamatos növelése is.

A munkát egy teljes webshop auditációval kezdtük, így feltártuk a webshop hibáit, és optimalizáltuk azt a kampányokhoz. Az így megújult webshoppal már remekül tudtunk dolgozni, és hozzáláttuk a konverziók optimalizálásához. Az elmúlt évek során elsősorban folyamatos, ugyanakkor a tanszerek vásárlási szezonját jól követő kampányok futtattunk a Google-ben és a Facebookon egyaránt.

 

Eredmények

A kampányok segítségével évente átlagosan 36%-os bevételnövekedést értünk el a webshop vásárlások esetében. A kezdeti 3 582 tranzakciószámot 2022-re 14 664 tranzakcióra növeltük.

Performance marketing kampányaink hatékonyan képesek növelni a webshopos eladásokat, melyet az Ars Una számára készített kampányaink is bizonyítanak. Tudj meg többet arról, hogy hogyan dolgozunk!

ÉRDEKEL